I connected my domain, but it is not working. What can I do?

Common reason #1
Your website is not published.
Go to My Websites > click on the publish button.  

Pixel Perfect:

Cheetah:

Common reason #2
You are using the WRONG DNS.

Go to your domain registrar company, find your domain, change the Name Servers to:

Cheetah Nameservers:
ns3.l4dns.com – ns4.l4dns.com

Other site builders (Pixel Perfect, Responsive or mobile first builder) depending on the region you want to publish your website:  

If you want to publish and connect your domain to your website using the CDN option (worldwide), you may use the next nameservers: 
ns3.l4dns.com – ns4.l4dns.com

Builderall Business
ns3.l4dns.com  –   ns4.l4dns.com

Cheetah Builder:
ns3.l4dns.com – ns4.l4dns.com

Responsive blog/site builder, WordPress, Magento, Directory Builder, :
ns1.l4dns.com – ns2.l4dns.com

The local region option is recommended for non-global business and you can use these nameservers: 
ns1.l4dns.com – ns2.l4dns.com  ​​​​​​​​​​​​​​

Note: The region selected for the subdomains MUST MATCH the main domain’s region.​​​​​​​

DON`T USE CAPITAL LETTERS!

Common reason #3
Your DNS is not yet propagated.

Solution: Go to https://www.whatsmydns.net, insert your domain and check how the propagation is going. It should look like the image below:

Common reason #4
You have an UNDERLINE ( _ ) on your subdomains (only if you did not connect your own domain.)

Solution: Go to Your Websites, find the button “Change Subdomain”, remove the underline of your domain:

​​​​​​​Wrong: http://contact_4.builderall.net/my-first-website

​​​​​ Right:​​​​​​​​​​​​​​ http://contact-4.builderall.net/my-first-website

Pixle Perfect

Cheetah